Arkitekt med kundfokus

Vi söker dig som har erfarenhet inom systemutveckling av Microsofts teknologier och är van vid att driva och ge stöd till utvecklare. Som person är du relationsskapande, självgående och affärsmässig med kundens behov i fokus.

Om tjänsten

Compago erbjuder smarta och eleganta lösningar som möter kundernas digitala behov. Din primära arbetsuppgift kommer vara att leverera mjukvaruprodukter från Microsoft till våra kunder. Exempel på produkter kan vara Dynamics 365, Office 365 eller Sharepoint och sedan såklart serva dessa kunder med unika anpassningar och logistiklösningar. Lösningarna kan vara allt från att anpassa ett CRM-system efter ett bolags layout till mer komplexa lösningar som att addera extra kvalitetssäkringar hos kunder som har sådana behov. Ordet Compago är latin och betyder strukturera eller skapa ramverk, vilket är precis vad vi jobbar med för våra kunder. Här får du möjligheten att fortsätta att utvecklas i ett team med enorm kompetens inom sin bransch.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Du som söker den här rollen har god erfarenhet inom systemutveckling med Microsofts teknologier i kombination med ett affärstänk som gör det möjligt att översätta kundens behov till tekniska lösningar. Du har även en god förmåga att strukturera och kommunicera så du tillsammans med fler kollegor kan utveckla och leverera den efterfrågade lösningen.

Du håller dig kontinuerligt uppdaterad, då du har full koll på att lösningar som erbjöds för sex månader sedan har potentiellt ändrats (med tanke på Microsofts kontinuerliga uppgraderingar).

Kundens behov i samband med kunskaper kring Microsofts produkter är nyckeln till framgång för dig som vill lyckas i den här rollen. Att förstå kundens behov går såklart ofta hand i hand med ett gediget intresse för företagsprocesser och ett starkt behov av att effektivisera där möjligheten ges. Samtidigt så kommer du ingå i kärnan på bolaget och få vara med i en företagsresa med stark tillväxt där du kommer vara en av de bidragande faktorerna till den lyckade framgången.

Vem är du?

Tjänsten passar dig som har en passion för teknik och kundkontakt och ett stort fokus på att utveckla kundrelationer samt att själv utvecklas. Du har erfarenhet inom systemutveckling med Microsofts teknologier och är van vid att driva och ge stöd till utvecklare. Kanske har du tidigare själv arbetat som utvecklare och vill gå över till projektledning? Som person är du relationsskapande, självgående och affärsmässig med kundens behov i fokus.

Intressant?

Är du personen vi söker? Kontakta oss på jobb@compago.se, bifoga gärna ett CV.