Vi söker dig som är van att arbeta med frontend och backend utveckling inom Microsofts teknologier

Om tjänsten

Compago erbjuder smarta och eleganta lösningar som möter kundernas digitala behov. Din primära arbetsuppgift kommer vara att leverera mjukvaruprodukter från Microsoft till våra kunder. Exempel på produkter kan vara Dynamics 365, Office 365 eller Sharepoint och sedan såklart serva dessa kunder med unika anpassningar och logistiklösningar. Lösningarna kan vara allt från att anpassa ett CRM-system efter ett bolags layout till mer komplexa lösningar som att addera extra kvalitetssäkringar hos kunder som har sådana behov. Ordet Compago är latin och betyder strukturera eller skapa ramverk, vilket är precis vad vi jobbar med för våra kunder. Här får du möjligheten att fortsätta att utvecklas i ett team med enorm kompetens inom sin bransch.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Du som söker den här rollen har god erfarenhet inom systemutveckling med Microsofts teknologier. Du arbetar idag som fullstack utvecklare och har stor förståelse både för frontend och backend. Har du även erfarenhet av hur man kan nyttja Azures förmågor för att leverera effektiva lösningar är det bonus.

Du håller dig kontinuerligt uppdaterad kring förändringar som sker i olika ramverk och är nyfiken på ny teknik.

Vem är du?

Du har erfarenhet inom systemutveckling med Microsofts teknologier och trivs i en miljö där man tillsammans skapar lösningar genom att dra nytta av de olika erfarenheter man samlat på sig. För dig är det lika naturligt att be om stöd som att hjälpa kollegor för att i gruppen skapa effektiva och framtidssärka lösningar.

Vi tror att du har erfarenhet av en eller flera av följande tekniker:

  • C#
  • React
  • Vue
  • Azure App Services / Azure Functions
  • Övriga förmågor i Azure
  • Azure Devops CI/CD

Intressant?

Är du personen vi söker? Kontakta oss på jobb@compago.se, bifoga gärna ett CV.