Power Platform / Dynamics 365 konsult till Compago

Har du affärsdriv och vill arbeta i ett mindre bolag med flexibilitet, löpande kompetensutveckling och möjligheter att påverka både din och bolagets utveckling?

Om tjänsten

Vi söker dig som har några års erfarenhet av att skapa lösningar i Power Platform/Dynamics 365 CRM. Det är viktigare vad du kan åstadkomma framåt än en formell utbildning.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Tjänsten är en bred roll där du kommer vara ett viktigt stöd vid införsäljning av nya projekt, kravinsamling, införande och förvaltning. Rollen omfattar primärt Power Platform/Dynamics 365 men kommer även inkludera arbete i angränsande plattformar såsom Power Automate och Microsoft Teams.

Vem är du?

• Du är initiativtagande och har förmåga att förstå kundens verksamhet och skapa tekniska lösningar.
• Du är konsultmässig, kommunikativ och van att diskutera önskemål/behov med kund.
• Troligen har du tidigare arbetat med Microsoft Dynamics CRM och har goda kunskaper i hur man bygger applikationer på plattformen samt hur de inbyggda processerna i systemet fungerar.
• Med god kännedom om andra applikationer inom Office 365 / Azure vet du hur dessa kan användas som en viktig del i Power Platform / Dynamics 365.
• Du har goda kunskaper i JavaScript, React samt C#
• Certifieringar inom Dynamics 365 CRM, Power Platform, Office 365 är meriterande.

Intressant?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise IT. Vill du veta mer, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Alexander Lindgren på alexander.lindgren@wiseit.se