SharePoint konsult till Compago

Har du affärsdriv och vill arbeta i ett mindre bolag med flexibilitet, löpande kompetensutveckling och möjligheter att påverka både din och bolagets utveckling?

Om tjänsten

Vi söker dig som har några års erfarenhet av att skapa lösningar baserat på Microsoft SharePoint, gärna på SharePoint online och on-premise.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I rollen som konsult kommer du arbeta nära våra kunder där du är drivande i diskussioner att omsätta kundens behov i tekniska lösningar. Du kommer arbeta brett med allt från att vara bollplank, kravinsamling, införande och förvaltning. Rollen omfattar Microsoft SharePoint samt angränsande tekniker såsom Power Automate, Canvas App och Microsoft Teams.
Till din hjälp finns kollegor med lång erfarenhet av Microsofts tekniker i allmänhet och Microsoft SharePoint i synnerhet.

Vem är du?

Du trivs i en roll där kunddialogen är central och du förstår uppdragsgivarens verksamhet och kan ta initiativ och skapa tekniska lösningar. Som konsult är du kommunikativ och har lätt för att diskutera önskemål och behov med kunder och partners. Du är bekväm med att driva projekt och du har förmåga att jobba med flera parallella uppdrag.

 För att vi ska kunna ge dig bästa förutsättningar har du även:

  • Arbetat med Microsoft SharePoint och har goda kunskaper i hur man bygger strukturer, flöden och lösningar i plattformen
  • God kännedom om andra applikationer inom Office 365 / Microsoft Azure och vet hur dessa kan användas som en viktig del i införande av nya lösningar
  • Goda kunskaper i att utveckla kundanpassningar i SPFX, Fluent UI och React

Har Du dessutom certifieringar inom Microsoft SharePoint eller Office 365 är det meriterande. Det är viktigt att du kan svenska och engelska i tal och skrift och det är en fördel om du har B-körkort.

Intressant?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise IT. Vill du veta mer, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Alexander Lindgren på alexander.lindgren@wiseit.se