SharePoint konsult till Compago

Har du affärsdriv och vill arbeta i ett mindre bolag med flexibilitet, löpande kompetensutveckling och möjligheter att påverka både din och bolagets utveckling?

Om tjänsten

Vi söker dig som har några års erfarenhet av att skapa lösningar baserat på Microsoft SharePoint, gärna på SharePoint online och on-premise.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I rollen som konsult kommer du arbeta nära våra kunder där du är drivande i diskussioner att omsätta kundens behov i tekniska lösningar. Du kommer arbeta brett med allt från att vara bollplank, kravinsamling, införande och förvaltning. Rollen omfattar Microsoft SharePoint samt angränsande tekniker såsom Power Automate, Canvas App och Microsoft Teams.
Till din hjälp finns kollegor med lång erfarenhet av Microsofts tekniker i allmänhet och Microsoft SharePoint i synnerhet.

Vem är du?

  • Du är initiativtagande och har förmåga att förstå kundens verksamhet och skapa tekniska lösningar.
  • Du är konsultmässig, kommunikativ och van att diskutera önskemål/behov med kund.
  • Troligen har du tidigare arbetat med Microsoft SharePoint och har goda kunskaper i hur man bygger strukturer, flöden och lösningar i plattformen
  • Med god kännedom om andra applikationer inom Office 365 / Azure vet du hur dessa kan användas som en viktig del i införande av nya lösningar.
  • Du har grundläggande kunskaper inom programmering.
  • Certifieringar inom Microsoft SharePoint eller Office 365 är meriterande.

Intressant?

Är du personen vi söker? Kontakta oss på jobb@compago.se, bifoga gärna ett CV.