Teknisk Projektledare/Konsult med Affärsinriktning till Compago

Vi söker dig som är teknisk Projektledare med ett stort kundfokus och som vill ta dig an en utmanande roll. Compago är ett svenskt IT-företag som skapar behovsanpassade digitala lösningar. Ordet Compago är latin och betyder strukturera eller skapa ramverk, vilket är precis vad vi jobbar med för våra kunder. Här får du möjligheten att fortsätta att utvecklas i ett team med enorm kompetens inom sin bransch.

Om tjänsten

Compago erbjuder smarta och eleganta lösningar som möter kundernas digitala behov. I komplexa förändringsarbeten kan vi med vår dokumenterat stora verksamhetsförståelse korta ned startsträckan och öka effektiviteten för att uppnå resultat som möter kundernas behov.
Vi är Microsoft Silver Partner och arbetar med Office 365, Microsoft SharePoint, Microsoft Dynamics 365 och kundunika lösningar. Vi arbetar med att anpassa verktygen efter kundens behov eller med att skapa något helt nytt, skräddarsytt för kundens verksamhet.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som teknisk projektledare hos oss kommer du att på ett strukturerat sätt arbeta i alla delar av projektet. Du ansvarar t.ex. för kravställning från kund, design, integrationer. Du kommer att;
* Sköta kommunikation med kunder både som ansvarig för leverans och inspiratör till nya lösningar.
* Bryta ner funktionella krav till tekniska specifikationer.
* Agera stöd till resurser i projekten.
* Ansvara för leverans av lösningar.

Vem är du?

Tjänsten passar dig som har en passion för teknik och kundkontakt och ett stort fokus på att utveckla kundrelationer samt att själv utvecklas. Du har erfarenhet inom systemutveckling med Microsofts teknologier och är van vid att driva och ge stöd till utvecklare. Som person är du relationsskapande, självgående och affärsmässig med kundens behov i fokus.

Intressant?

Denna rekrytering sker tillsammans med Marie hos vår partner Poolia.
För mer information om tjänsten besök annonsen hos dem.