Symbol

Om Compago

Compago är ett svenskt IT-företag som skapar behovsanpassade digitala lösningar. Ordet compago är latin och dess innebörd tangerar i stora drag vår affärsidé. Compago betyder strukturera eller skapa ramverk, vilket är precis vad vi gör för våra kunder. För oss handlar IT om att förbättra, effektivisera och underlätta människors arbetsliv. Vi tänker långsiktigt och bygger hållbara system med lång livslängd. System som också är smidiga, flexibla och lätta att använda. Som accelererar din affär och ökar produktiviteten i ditt företag. Det kanske låter svårt. Men vi gör det enkelt.

Vilka är Compago?

På kontoret i centrala Malmö jobbar idag 18 engagerade medarbetare med lång erfarenhet av systemutveckling och programmering. Våra erfarna medarbetare är lösningsfokuserade, prestigelösa och serviceinriktade. Vår organisation är platt och det är alltid nära till snabba beslut. Det gör att vi kan ta oss an både stora och små projekt på ett effektivt sätt.

Vill du veta mer?

Våra fantastiska kunder

Compagos kunder är verksamma inom olika branscher, bland annat bygg-, biotech och utbildning. För att hjälpa kunden förbättra sin konkurrenskraft, håller vi oss ständigt uppdaterade på ny teknik. Vår ambition är att ligga steget före och investerar därför kontinuerligt i kompetensutveckling, som får såväl individen som företaget att växa. Vi jobbar i nära dialog med våra kunder, som ofta ser oss som en partner i ett långvarigt samarbete.

Vår historia

Företaget grundades 2015 av Jimmy Naxelius, Adrian Ulander och Henrik Andersson och har på kort tid etablerat sig som en av branschens pålitligaste aktörer. Sedan starten har bolaget växt i takt med en allt större kundkrets.

2015
Compago grundas med hemvist Södra Förstadsgatan 4 i Malmö
2016
Bolaget utökas med tre nya medarbetare
2018
Efter ytterligare expansion är vår lokal för liten och flytt sker tre våningar upp
2019
Vid årets början blir vi 10 medarbetare
2023
Vår första Compago Academy, som riktar sig till nyexaminerade utvecklare, går av stapel och vi välkomnar genom den tre nya kollegor
2023
Vi har återigen vuxit ur kontoret och flyttar till lokaler högst upp i huset
2023
Efter semestrarna välkomnar vi fem nya kollegor och är nu 17 anställda

9 år

symbol