Bli en av oss

Just nu söker vi…

Compago som arbetsplats

Vår arbetsplats präglas av nyfikenhet, teknikintresse, humor och samarbete. Vi vet att trygghet är viktigt och erbjuder våra medarbetare en fast månadslön. Hos oss får du flexibla arbetstider, komptimmar istället för halvdagar och många skratt på jobbet. Det sistnämnda är för övrigt inte en bonus, utan en grundpelare i vår företagskultur. Ett stort antal studier visar nämligen att skratt sänker blodtrycket, ökar syresättningen i blodet, minskar stress, motverkar förkylningar, förebygger hjärtsjukdomar och förbättrar både kreativiteten och minnet. Att de som har roligt på jobbet även presterar bättre är lika självklart som att fiskar kan simma och att jorden är rund. Eller som filosofen Voltaire en gång sa: ”Arbete är glädjens fader”.

Arbete är glädjens fader
VOLTAIRE

Vi får ofta frågan vad det är vi egentligen gör. Då brukar vi svara att vi för enkelhetens skull hellre pratar om det vi inte gör. Vi gör nämligen det mesta. Compagos kompetens är både bred och djup och det är till stor del vår främsta styrka. Vårt självförtroende är stort och bygger på den samlade erfarenheten och enorma kunskapsbanken som våra medarbetare sitter på. Vi är fullt övertygade om att våra IT-hjältar inte skulle göra bort sig bland världsstjärnor från Amazon …

Vill du ansluta dig till Compagos starka team? Har du kvaliteter som bidrar till att göra oss ännu bättre? Tveka inte utan hör av dig till oss via formuläret nedan.

    Vi är måna om att skydda din integritet. Genom att klicka i checkboxen ger du ditt samtycke till att vi sparar dina uppgifter.